Особливості регіонального ринку нерухомості Волинської області - Павлов, Костянтин Володимирович; Захарчук, Дарина Андріївна; Pavlov, Kostiantyn V.; Zakharchuk, Daryna A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
Ринок нерухомості є однією з складових елементів державної економічної політики, оскільки він несе в собі більше половини усього світового багатства, а його стабільне функціонування вважається одним із найбільш складних процесів ринкових перетворень, що відбуваються в державі.
Keywords: регіональний ринок нерухомості; нерухомість; ринок нерухомості; Волинська область