Волинське Полісся у творчій спадщині Ю. І. Крашевського - Златогорський, Олексій Євгенович; Рудецький, Павло; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Rudetskyi, Pavlo (Волинська обласна державна адміністрація, Управління культури Волинської обласної державної , Всеукраїнська спілка краєзнавців, 2003)
У статті розкривається місце Волинського Полісся у творчій спадщині відомого польського письменника Юезфа Ігнаці Крашевського
Keywords: Крашевський Ю.І.; Полісся