Сучасні інформаційні технології у фінансових розрахунках - Дейнека, Людмила Панасівна; Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2022)
Бібліографічні матеріали допоможуть формуванню у студентів системи компетентностей щодо використання сучасних інформаційних технологій у фінансах, банківській справі та страхуванні для застосування в подальшій професійній діяльності.
Keywords: бібліографічні видання; дані та операції над ними; Система електронних платежів; Інформаційно-аналітичні системи; 33(01)