Особливості роботизованого реабілітаційного комплексу Amadeo для розвитку дрібної моторики - Попадюха, Юрій Андрійович; Альошина, Алла Іванівна; Альошин, Антон Олександрович; Popadiukha, Yuriy; Aleshina, Alla; Aleshin, Anton (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто особливості застосування роботизованого реабілітаційного комплексу Amadeo в нейрореабілітації та травматології для розвитку дрібної моторики. Мета роботи – аналіз функціональних і конструктивних особливостей роботизованого реабілітаційного комплексу Amadeo для розвитку дрібної моторики в нейрореабілітації та травматології. In the article it is examined the peculiarities of application of robotic rehabilitation complex Amadeo in neurorehabilitation and traumatic surgery for development of fine motor skills. Objective of the work – analysis of functional and structural peculiarities of Amadeo robotic rehabilitation complex for development of fine motor skills in neurorehabilitation and traumatology.
Peculiarities of Amadeo Robotic Rehabilitation Complex for Development of Fine Motor Skills
Keywords: нейрореабілітація; верхні кінцівки; дрібна моторика; технічний комплекс; біологічний зворотний зв’язок; neurorehabilitation; upper limbs; fine motor skills; technical complex; biofeedback