Основні напрями вдосконалення розвитку та використання туристичної інфраструктури Волинської області - Єрко, Ірина; Yerko, Irina (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Проаналізовано основні напрями вдосконалення розвитку туристичної інфраструктури Волинської області, а саме: створення якісного, конкурентоспроможного на вітчизняному та міжнародному ринках туристичного продукту; зміцнення матеріальної бази туризму; удосконалення нормативно-правової бази туристичної діяльності; поліпшення транспортного обслуговування; підвищення ефективності використання рекреаційних ре- сурсів та об’єктів культурної спадщини; реконструкція діючої та створення нової туристичної інфраструктури. У процесі дослідження розглянуто умови та перспективи щодо розвитку екологічного туризму на Волині, охарактеризовано основні інвестиційні проекти. Виявлено стримуючі риси розвитку туристичної інфраструктури області. The main directions of Volyn region tourism infrastructure development have been analyzed. The article highlights the creation of tourism product of high quality and international market; strengthening of the tourism material base; the improvement of the transport services increasing the efficiency of the recreational resources and objects of the cultural heritage usage; reconstraction of the existing and creation of new tourism infrastructure. During the investigation the conditions and perspectives clue to the development of ecotourism in Volyn and the main investment projects have been introduced and analyzed. The constraining features of the tourism infrastructure development have been identified.
Basic Direction of Perfection of Development and Use of Tourism Infrastructure of Volyn Region
Keywords: туристична інфраструктура; екологічний туризм; інвестиційні проекти; touris infrastructure; ecotourism; investment projects