Методика викладання української мови у початковій школі - Кравчук, Надія Василівна; Kravchuk, Nadiia V. (My University, 2012)
Видання містить структуру курсу, планування лекційних, практичних та лабораторних занять, а також завдання самостійної та індивідуальної роботи для студентів спеціальності «початкова освіта».
Keywords: методика; початкова школа; молодші школярі; methods; elementary school; junior pupils