Психологічний супровід в кризових ситуаціях та екстремальних умовах - Кордунова, Наталія Олександрівна; Kordunova, Nataliia O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Даний курс спрямований на отримання студентами поглиблених знань, умінь і навиків в галузі психологічних аспектів кризових ситуацій та екстремальних умов відповідно до сучасних наукових уявлень. Наявність таких знань і навиків складає важливу умову для кваліфікаційного вирішення фахівцем-психологом широкого спектру завдань в різних напружених, кризових та екстремальних ситуаціях, надання психологічної допомоги учасникам. Метою курсу є підготовка студентів до практичної роботи з людьми в кризових ситуаціях та екстремальних умовах.
Keywords: особистість; криза; кризова ситуація; психологічний супровід