Формуваня координаційних здібностей молодших школярів спеціальної медичної групи - Кушнір, Яна; Kushnir, Yana (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті на основі аналізу та узагальнення науково-методичної літератури висвітлено питання формування координаційних здібностей молодших школярів спеціальної медичної групи. Основними загальноприйнятими засобами й методами для формування, розвитку та вдосконалення координаційних здібностей, починаючи з початкових класів, виступають фізичні вправи. Загальнопедагогічні, практичні методи фізичної вправи використовуються під час оволодіння новими й більш складними руховими діями в різних видах діяльності. In the article on the basis of analysis and generalization of scientific-methodical literature it was revealed the questions of formation of coordination skills of junior pupils of a special medical group. The main generally accepted means and methods for the formation, development and improvement of coordination skills, starting from primary school is the usage of physical exercises. General pedagogical, practical and methods of physical exercising are used in accordance with mastering of new, more complex motor actions in different kinds of activities.
Formation of Coordinating skills of Junior Pupils of a Special Medical Group
Keywords: молодший шкільний вік; координаційні здібності; спеціальна медична група; фізичні вправи; методи; junior school age; coordination abilities; special medical group; physical exercises; methods