Розгляд протоколу Діффі-Геллмана в курсі криптографії через призму його програмної реалізації - Головін, Микола Борисович; Головіна, Ніна Анатоліївна; Гузачов, Дмитро Михайлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Метою цієї роботи є розгляд лаконічної програмної реалізації обміну криптографічними ключами по протоколу Діффі-Геллмана мовою Python в якості методичного засобу для пояснення, як алгоритму обміну, так і процесу налагодження цього обміну. Представлений код програми обміну криптографічними ключами.
Keywords: методичний засоб; обмін криптографічними ключами; Python; протокол Діффі-Геллмана