Хімія - Смітюх, Олександр Вікторович; Марчук, Олег Васильович; Піскач, Людмила Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні вказівки до курсу містять план лабораторного практикуму, основні правила роботи i технiки безпеки в хімічній лабораторії, інформацію про хімічний лабораторний посуд та обладнання, зміст лабораторних експериментів, які виконуються студентами, а також комплекс практичних завдань для контролю знань та приклади розв’язку. Для студентів першого курсу хімічних та нехімічних спеціальностей денної та заочної форм навчання, викладачів та лаборантів, які проводять лабораторні, семінарські заняття.
Keywords: лабораторні роботи; 542(076.5)