Формування компетенції міжкультурного спілкування засобами іноземної мови - Дем’яненко, О. Є.; Demyanenko, O. E. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто питання формування компетенції міжкультурного спілкування засобами іноземної мови, висвітлено деякі аспекти взаємодії рідної та іноземної мови в умовах багатомовності. The article reveals the issue of formation of intercultural communication competence by foreign language, as well as some aspects of the interaction between native and foreign languages in a multilingual context
The Formation of Intercultural Competence by Foreign Language
Keywords: міжкультурне спілкування; intercultural communication; рідна мова; native language; іноземна мова; foreign language