Особливості виробництва деревини у Волинській області - Стрішенець, Олена Миколаївна; Панівська, Ольга Вікторівна; Чучман, Н. В.; Strishenets, Olena M.; Panivska, Olha V.; Chuchman, N. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Ліси Волинської області за своїм призначенням і розташуванням виконують водоохоронні, захисні санітарногігієнічні, оздоровчі функції і забезпечують потреби суспільства в лісових ресурсах. Волинська область лісиста на 31 % від загальної площі країни. Основним завданням лісового господарства Волині було та залишається забезпечення деревиною господарський розвиток області та країни загалом. Але, на жаль, вирубка лісу стала найбільшою проблемою в лісовому господарстві області.
Keywords: Виробництво деревини; Волинська область