Трудове право України : практикум (збірник задач) - Якушев, Ігор Михайлович; Старчук, Оксана Володимирівна; Чубоха, Надія Федорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Практикум складено відповідно до силабусу навчального курсу «Трудове право України» і сприятиме здобуття здобувачами освіти практичних навичок застосування норм законодавства про працю до конкретних життєвих ситуацій. Під час вирішення задач розвиватиметься логічне мислення здобувача освіти, вміння пошуку та застосування нормативних актів, їх тлумачення, навички обґрунтування власного висновку. Видання рекомендоване для використання здобувачами освіти з курсу «Трудове право України» спеціальності 081 Право, освітньо-професійної програми Право, а також може бути корисним для аспірантів, викладачів, учнів і всіх, хто вивчає трудове право.
Keywords: індивідуальне трудове право; трудовий договір; трудові правовідносини; колективне трудове право; 349.2