Мирослава Іванівна Мушкевич [Електронний ресурс] : біобібліогр. покажч. [до 60 річчя від дня народж.] - Дейнека, Людмила Панасівна; Мушкевич, Мирослава Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2025)
У покажчику із серії «Біобіблографія вчених ВНУ імені Лесі Українки» представлено відомості про професійний життєпис, науково-педагогічну та громадську діяльність доктора психологічних наук, професора кафедри практичної психології та психодіагностики Волинського національного університету імені Лесі Українки Мирослави Іванівни Мушкевич. Подано хронологічний покажчик її наукових праць, інформацію про інші види наукової активності, cвітлини. Адресовано вченим, науково-педагогічним працівникам, здобувачам вищої освіти, фахівцям в галузі психологічних наук.
Keywords: бібліографічні видання; 159.9(092)(477.82)(01)