Соціальна підтримка безробітних - Романюк, Олександр Євгенійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Метою магістерської роботи є визначення теоретичних засад соціальної підтримки безробітних та розроблення рекомендацій щодо підвищення її ефективності. Розглянуто сутність, складові, правове забезпечення, зарубіжний досвід соціальної підтримки безробітних, досліджено стан соціальної підтримки безробітних в Україні, проаналізовано соціальну підтримку безробітних у Волинській області, розроблено рекомендації щодо вдосконалення соціальної підтримки безробітних.
Keywords: соціальна робота; соціальна підтримка; безробітні; зайнятість