Механізм функціонування фізичного виховання ВНЗ - Пінчук, Віталій Федорович; Григорович, Олександр Сергійович; Демчук, Ірина Вадимівна; Підгурська, Оксана Петрівна; Кособуцький, Юрій Федорович; Годлевський, Петро Мечиславович; Pinchuk, Vitaly; Grigorovich, Oleksandr; Demchuk, Irina; Pídgurska, Oksana; Kosobutskiy, Yurii; Godlevskiy, Petro (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У результаті дослідження визначено орієнтовні способи професійного реформування фізичного виховання в умовах сьогодення. Досліджено психологічний складник мотивації студентів до занять фізичним вихованням. Розроблено та експериментально перевірено ефективність авторської комплексної методики (на прикладі спортивно-ігрових видів). Запропоновано практичні рекомендації формування мотивації до фізкультурно-оздоровчої діяльності студентів нефізкультурного ВНЗ. The study identified ways of indicative occupational reform of physical education in today’s conditions. Psychological component motivate students to physical education. Developed and tested the effectiveness of the integrated authoring techniques (for example, sports-game species). Practical recom¬mendations are offered for building motivation to sports and recreation activities students which are not studying at athletic university.
Functioning Mechanism of the Physical Training of HEE
Keywords: жіночий волейбол; міні-футбол; настільний теніс; самозахист; експериментальна група; контрольна група; педагогічний експеримент; студентки; Women’s volleyball; mini football; table tennis; self-defense; the experimental group; the control group; pedagogical experiment; student