Геополітичні аспекти євроатлантичної інтеграції України - Федонюк, Сергій (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У виданні запропоновано розробки тем до навчальної дисципліни №Геополітичні аспекти євроатлантичної інтеграції України" як вибіркової для напряму "Міжнародні відносини"
Видання підготовлено у рамках проекту "Навчально-методичне забезпечення вивчення питань міжнародної безпеки та євроатлантичної інтеграції України" у зв'язку із виконання у 2008 році загальнодержавних організаційно-аналітичних та науково-методологічних заходів Цільового плану "Україна-НАТО".
Keywords: геополітика, євроатлантична інтеграція