Формування громадських організацій Чехословаччини: особливості інституалізації - Ворон, Олена Петрівна; Voron, Olena P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті проаналізовано процес утворення та динаміку розвитку громадських організацій першої Че-хословацької Республіки, які були важливим інструментом впливу на суспільно-політичне життя країни. Акцентовано увагу, зокрема, на тих організаціях, що перебували під безпосереднім чи опосередкованим впли-вом окремих політичних партій.
Forming of Czechoslovakian Public Organizations: the Peculiarities of Institualization
Keywords: інституалізація; профспілка; перша Чехословацька Республіка; громадські організації