Сучасні теоретичні й прикладні контексти спеціальної та інклюзивної освіти - (:unkn) unknown (Волинський національний університет імені Лесі Українки., 2024)
У збірнику презентовано матеріали виступів учасників IV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні теоретичні й прикладні контексти спеціальної та інклюзивної освіти». Матеріали подано в авторській редакції. Відповідальність за точність поданих фактів, цитат, цифр і прізвищ несуть автори та їх наукові керівники.
Keywords: спеціальна освіта; інклюзивна освіта; вчитель-дефектолог; 37.043.2-056.2/.3(08)