Макроекономіка : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Єлісєєва, Людмила Володимирівна; Yelisieieva, Liudmyla V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Макроекономіка» для студентів 1, 2 курсів за напрямами підготовки 6.030509 «Облік і аудит», 6.030508 «Фінанси і кредит», 6.030504 «Економіка підприємства» заочної форми навчання
Keywords: макроекономіка; macroeconomics; економіка; economics