Креслення: програма та робоча програма навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович; Lelyk, Yaroslav R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни, та робоча програма навчальної дисципліни “Креслення” . Рекомендовано студентам 1,2,3,4 курсів напряму підготовки 0202 - Мистецтво, спеціальністю 6.020205 – Образотворче мистецтво.
Keywords: Проекційне креслення; Машинобудівне креслення; Складальне креслення; Деталювання; Будівельне креслення; Архітектурно-будівельне креслення