Основи програмування мікроконтролерних систем : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки спеціаліста - Мартинюк, Олександр Семенович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Метою курсу є підвищення мотивації студентів до навчання через популяризацію знань про можливості використання сучасних мікроконтролерних систем. Особливо актуальною є проблема підготовки фахівців (майбутніх учителів фізики та загальнотехнічних дисциплін) до використання апаратно-програмних засобів у навчальному експерименті, залучення до конструювання й виготовлення електронних приладів, що розвиває цінні практичні навички та вміння, дає поняття про нові галузі техніки, знайомить із сучасною елементною базою
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни " Основи програмування мікроконтролерних систем " підготовки спеціаліста спеціальності 7.04020301 – «Фізика»
Keywords: Мікроконтролерні системи; апаратно-програмні засоби; електронні прилади