Тестові завдання з патоморфології для самопідготовки - Соловей, Людмила Миколаївна (My University, 2025)
Навчально-методичне видання «Тестові завдання з патоморфології для самопідготовки» розроблене для самопідготовки здобувачів освіти галузі знань 22 Охорона здоров’я, зокрема для таких спеціальності 222. Тестові завдання поділені на розділи за темами та захворюваннями. Збірник тестів містить відповіді до завдань, що є позитивним моментом для самопідготовки, а також тестові завдання містять ситуаційні задачі та слова маркери, що дозволяє краще поглибити свої знання з вивчення даного освітнього компоненту.
Keywords: 616-091(079.1)