The World Around Us: Past, Present and Future - Кондрук, Аліна Юріївна; Коляда, Еліна Калениківна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичні матеріали з ОК Іноземна мова (за професійним спрямуванням) для студентів гуманітарних спеціальностей ВНУ імені Лесі Українки. Для факультетів історії, політології та національної безпеки, культури і мистецтв, педагогічної освіти та соціальної роботи, філології та журналістики, юридичного факультету.
Keywords: Language; literature; history; library; archaeology; law; education; technology; 811.111(07)