Теорія журналістики - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, O. M. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2007)
У посібнику викладено базовий теоретичний курс у системі підготовки спеціалістів за напрямом “Журналістика”. Розкрито концептуально-теоретичні засади функціонування журналістики та найважливіші аспекти діяльності працівників мас-медіа. Розраховано на студентів спеціальності “Видавнича справа та редагування”. In manual outlines the basic theoretical course in the system of training in "Journalism". Reveals the conceptual and theoretical foundations of journalism and the most important aspects of the employees of the media.Designed for students in "Publishing and Editing."
Theory of Journalism
Keywords: теорія; журналістика; комунікація; ЗМІ; theory; journalism; communications; media