Застосування принципів права Судом Європейського Союзу з перспективи української правової системи - Юхимюк, Ольга Михайлівна; Yukhymyuk, O. (Wydawnictwo Diecezjalne i Drukarnia w Sandomierzu, 2012)
Оскільки Україна прагне набути членство в Європейському Союзі та стати стратегічним партнером для Союзу, вироблення успішної стратегії по входженню України в його правове поле багато в чому залежить від досконалого вивчення діючої правової системи Союзу та практики застосування його права, чим безпосередньо й опікується Суд ЄС. Із цієї точки зору важливим є вивчення порядку формування принципів права та їх застосування Судом ЄС.
Keywords: Суд Європейського Союзу; принципи права