Вступ до слов’янської філології - Левчук, Ірина Петрівна; Levchuk, Iryna P. (My University, 2013)
Подано робочу програму з навчальної дисципліни «Вступ до слов’янської філології», необхідну для успішного засвоєння лекційного курсу і підготовки до практичних занять. Представлено завдання для самостійної та індивідуальної роботи, питання для підсумкового контролю. Для студентів галузі знань 0203 «Гуманітарні науки», напряму підготовки 6.020303 «Філологія (українська мова та література)».
Keywords: слов'янська філологія; слов'янські народи; слов'янські мови; історія слов'янської філології