Фізкультурно-оздоровча робота з молодшими школярами в режимі навчального дня - Коцан, І.; Бичук, О.; Kotsan, I.; Bychuk, A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті висвітлено основні форми, принципи та методи фізкультурно-оздоровчої роботи в режимі навчального дня з дітьми молодшого шкільного віку. Обґрунтовано й розроблено комплекси фізичних вправ для виконання гімнастики до занять, фізкультурних хвилинок та фізкультурних пауз. The article discloses the main forms, principles and methods of physical and fitness activities with junior school children in the school day schedule. Exercise complexes of gymnastics before lessons, physical minutes and physical breaks were grounded and developed.
Physical and Fitness Activities with Junior Schoolchildren in the School day Schedule.
Keywords: фізкультурно-оздоровча робота; діти молодшого шкільного віку; гімнастика до занять; фізкультурні паузи; фізкультурні хвилинки; physical and fitness activities; junior school children; gymnastics before lessons; physical minutes; physical breaks