Дослідження Усичівськoго комплексу давньоруського часу - Златогорський, Олексій Євгенович; Панишко, Сергій Дмитрович; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Panyshko, Serhii D. (Інститут археології НАН України, 2011)
У статті розглядається Усичівський археологічний комплекс давньоруського часу, що включає городище, селище та великий курганний могильник
Keywords: Усичі; могильник; городище