Соціально-трудове партнерство як елемент договірного процесу - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Національна академія управління, 2007)
В статті розглянуто вплив соціально-трудового партнерства на формування та оцінку колективного договору, визначено пріоритетні напрямки його вдосконалення на найближчу перспективу. The bases for development of social and labor partnership in immediate prospects are offered in this clause. Their realization (introduction) will allow to construct the social state and to reach a democratic society.
Social and labour partnership as an element of contractual process
Keywords: механізм соціального партнерства; соціально-трудове партнерство; social responsibility; колективний договір; соціальний конфлікт; соціально-трудові відносини