Шекспірівський дискурс Німеччини XVIII–XIX cт. у світлі новітніх методологій - Хитрова-Бранц, Т. В.; Khytrova-Branz, T. V. (Волинськиий національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано рецепцію англійського драматурга в Німеччині XVIII-XIX cт. з використанням елементів теорії дискурсу, принципів рецептивної естетики та теорії інтертекстуальності. The article deals with the analysis of the reception of the great dramatist in 18-19th century in Germany. The elements of theory of discourse, principles of receptive aesthetics and theory intertextuality are used in the process of analysis.
Shakespearean discourse in 18–19th Century in Germany in the Light of New Methodologies
Хитрова-Бранц Т. В. Шекспірівський дискурс Німеччини XVIII–XIX cт. у світлі новітніх методологій / Т. В. Хитрова-Бранц // Науковий вісник Волинського національного університету імені Лесі Українки. Філологічні науки. Літературознавство. – Луцьк : Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки. – 2012. – № 13 (238). – С. 128-133.
Keywords: дискурс; В. Шекспір; рецептивна естетика; інтертекстуальність; discourse; Shakespeare; receptive aesthetics; intertextuality