Музика як репрезентант комунікаційних властивостей мистецтв - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У публікації здійснено спробу інтерпретації музичного дискурсу у контексті комунікації як продукування й поширення культури.This publication attempted interpretation of musical discourse in the context of communication as the production and distribution of culture.
Music as a representative of communication properties of Arts
Keywords: інформація; комунікація; естетика; музика; театр; культура; music; information; aesthetics; communication; culture