Адаптація підприємства як засіб забезпечення його економічної безпеки - Данилко, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено адаптацію підприємства як засіб забезпечення його економічної безпеки
Adaptation of the enterprise as a means of ensuring its economic security
Keywords: економічна безпека підприємства; адаптація підприємства