Еколого-збалансовані принципи використання лісових ресурсів НПП «Кармелюкове Поділля» - Ваколюк, В. Д.; Vakolyuk, V. D. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Наведено результати визначення екологічного стану та інтенсивності дубового підросту на вікнах групових рубок у насадженнях НПП «Кармелюкове Поділля». Для недопущення збіднення біорізноманіття та зниження приросту за висотою підросту цінних порід на вікнах поступових рубань не рекомендовано здійснювати суцільне вирубування підросту підгінних порід. The results of determination the state and intensity oak are brought around to the windows group deck-houses in planting of NP «Karmelyukove Podilya». With the aim of non-admission impoverishment biotic variety and decline of increase after the height of grows valuable breeds on the windows gradual deck-houses realization of the continuous felling grows of drive breeds is not recommended.
Ecological Balanced Principles of the Use of Forest Resources National Park «Karmelyukove Podilya»
Роботу виконано у відділі науки НПП «Кармелюкове Поділля»
Keywords: дубові деревостани; біорізноманіття; приріст; oak stands; biodiversity; gains