Внесок вчених Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки у розробку теорії та практики музеєзнавства і пам’яткознавства в Україні (до 10-річчя створення кафедри документознавства і музейної справи у СНУ імені Лесі Українки) - Надольська, Валентина Василівна; Nadolska, Valentyna V. (Волинський краєзнавчий музей, 2019)
У статті проаналізовано науковий доробок викладачів кафедри документознавства і музейної справи Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки з питань теорії та практики музеєзнавства та памяткознавства в Україні. Визначено напрями досліджень викладачів у цій галузі.
Keywords: кафедра документознавства і музейної справи; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; наукова робота; музеєзнавство; памяткознавство