Інтертекстуальність у системі поетики роману Леоніда Кононовича «Чигиринський сотник» - Мегеря, Т. В.; Megerya, T. V. (Волинськиий національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті досліджено сукупність інтертекстуальних модуляцій у романі «Чигиринський сотник», що характеризують одну з посутніх граней поетики твору як явища постмодерної культури. In this article we study the set of intertextual modulations in the novel by Leonid Kononovich, which characterize one of the essential faces of the poetics of the work as a postmodern cultural phenomenon.
Intertextuality in the Poetics System of Novel «Chigirin Sotnik» by Leonid Kononovych
Keywords: інтертекстуальність; автоінтертекст; мотив; історичні матриці; intertextuality; autointertext; motive; historical matrixes