Менеджмент і маркетинг інформаційного простору - Кошелюк, Олена Василівна; Kosheliuk, Olena V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто засадничі ідеї існування інформаційного простору з позицій управлінських стратегій та трафаретних комерціалізованих форм, найбільш поширених у сучасному суспільстві. Пропонуються теоретичні блоки, об’єднані у два змістових модулі, в першому з яких розглядається менеджмент сучасного інформаційного простору та аналіз управлінських систем, у другому – проблеми комерціалізації інформаційного простору з позицій маркетингових стратегій. Подано систему вправ для самостійної роботи студентів та рекомендації щодо виконання індивідуальних завдань. Для студентів напряму підготовки «Журналістика та інформація».
Keywords: інформаційний простір; менеджмент; маркетингові стратегії розвитку; моніторинг; інформаційні війни; реклама; консалтинг; коучинг