Математичне моделювання та прогнозування в міжнародних відносинах - Кузьмич, Олена Іванівна; Kuzmych, Olena I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Вивичення навчальної дисципліни «Математичне моделювання та прогнозування в міжнародних відносинах» передбачає вивчення студентами основних концепцiй, принципів та понять моделювання, теорії систем і системного аналізу, що створюють основу теоретичних дослiджень i практичних розробок в областi аналізу складних об’єктів та процесів різної природи, а також - способів та особливостей використання сучасних інформаційних технологій та прикладного програмного забезпечення для рішення задач в галузі моделювання.
Keywords: методи моделювання систем; математичні моделі динамічних систем; програмний комплекс Matlab