Курсова робота з філології / перекладу - Бондарук, Людмила Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Курсова робота – це самостійне наукове дослідження студента, яке має на меті продемонструвати глибоку, логічно структуровану й оформлену за всіма вимогами обізнаність із обраної теми. Курсова робота має демонструвати вміння студента укладати й аналізувати теоретичні джерела відомих учених указаної проблематики, самостійно й творчо добирати фактологічний матеріал, доцільно планувати написання відповідних розділів. Курсова робота передбачає апробацію її результатів у виступах на студентських наукових конференціях, наукових семінарах, написання статей чи тез. Захист здійснюється комісією викладачів кафедри за відповідними вимогами, на підставі оцінки рівня сформованості загально-професійних та спеціальних компетентностей, визначених Стандартом вищої освіти України галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» та Освітньо-професійною програмою «Мова і література (французька). Переклад».