Інтерпрeтація традиційної української вишивки в сучасному професійному панно - Каленюк, Ольга Миколаївна; Kaleniuk, Olha M. (Львівська національна академія мистецтв, 2016)
В тезах визначальною метою є доведення доцільності використання вишивки як традиційного виду українського декоративно-прикладного мистецтва у контексті сучасного професійного панно. The main objective of the thesis is to prove the feasibility of using embroidery as a traditional form of Ukrainian decorative and applied art in the context of a modern professional panneau.
The interpretation of traditional Ukrainian embroidery in modern professional panneau
Keywords: Декоративно-прикладне мистецтво; вишивка; вишивальні техніки; Decorative-applied art; embroidery; embroidery techniques.