Сакральна лексика та ікона Богородиці Годувальниці в житті земної Марії (за твором У.Самчука "Марія") - Нестерчук, Оксана Григорівна; Nesterchuk, Oksana H. (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2016)
Досліджено символіку ікони Мати Божа Молошна, яка супроводжувала все земне життя Марії У. Самчука. Установлено, що це не храмова ікона, а ха́тній óбраз, – такі домашні образи́ були досить поширені в різних реґіонах України.

Studied sacral lexicon and symbolism Moloshna icon of the Mother of God, who accompanied all earthly life of Mary W. Samchuk. It is established that it is not the house icon, and indoor óbraz – these homemade images were quite common in different regions of Ukraine.
Icon Virgin nurse in life 3emnoy Maria (Works by B. Samchuk "Mary")
Keywords: храмова ікона; хатній образ; материнство; Богородиця; temple icon image indoor; motherhood; Mother of God