Стимулювання праці викладачів у країнах ЄС - Тоцька, Олеся Леонтіївна (My University, 2021)
Розглянуто стимулювання праці викладачів університетів у країнах ЄС: рівень заробітної плати, бонуси, творчі відпустки тощо.
Keywords: стимулювання праці; зарплата; викладачі; університети; країни ЄС