ABC-аналіз країн ЄС за обсягом товарообороту з Україною в 2020 році - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Полтавський державний аграрний університет, 2021)
Здійснено ABC-аналіз країн ЄС за обсягом товарообороту з Україною в 2020 році.
Keywords: ABC-аналіз; товарооборот; Україна; країни ЄС