Розумові та матерілізовані дії, їх вербальне супроводження в контексті практичного навчального програмування - Головін, Микола Борисович; Holovin, Mykola B. (Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, 2008)
Розглянуто навчальне програмування в контексті структурної організації ментального відображення об’єктів цієї діяльності. Educational programming in the context of structural organization of this activity objects’ mental reflection are considered.
Cognitive and materialized actions and their verbal explanation in the context of practical educational programming
Keywords: понятійні структури; когнітивні процеси; модель навчання; conceptual structures; cognitive processes; model of education