Особливості формування інформаційної безпеки на підприємстві - Данилко, Антоніна Ростиславівна; Шевчук, Юлія Олександрівна; Danylko, Antonina R.; Shevchuk, Yuliia O. (Львівський Інститут ПрАТ "ВНЗ "МАУП", 2017)
В роботі окреслено особливості формування інформаційної безпеки на підприємстві.
Науковий керівник: Шматковська Т.О., к.е.н., доцент кафедри обліку і аудиту Східноєвропейського національного університету імені ЛесіУкраїнки
Keywords: інформаційна безпека; антивірусний захист; криптографічний захист; захист від інсайдерів; informational security; antivirus protection; cryptographic protection; protection from insiders