Освітня робототехніка: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки спеціаліста - Пахачук, Сергій Сергійович; Pahachuk, Serhii S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Курс спрямований на популяризацію галузі освітньої робототехніки в Україні, підготовку студентів до вивчення мов програмування для створення програмних засобів, розуміння принципів подання алгоритмів та способів їх реалізації. У курсі застосована унікальна методика — навчання програмування на прикладах, розроблених для конкретного виконавця, сконструйованого самими ж студентами.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни "Освітня робототехніка " підготовки спеціаліста спеціальності 7.04020301 – «фізика»
Keywords: Робототехніка; інформатика; програмування