Підприємницьке право : робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» - Вознюк, Наталія Іванівна; Vozniuk, Nataliia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Підприємницьке право» визначає обсяги знань, умінь, якими повинен оволодіти студент відповідно до освітньо-професійної програми, алгоритм вивчення навчального матеріалу з урахуванням міждисциплінарних зв’язків, необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання знань.

The working program of academic discipline "Enterprise law" defines the amount of knowledge and skills which the student should acquire according to the educational training program studying algorithm of educational material including interdisciplinary links necessary for methodological support, components and the technology of knowledge growth.
Enterprise law: the working program of academic discipline Direction of preparation 6.140101
Keywords: підприємницька діяльність; суб’єкти господарювання; господарські товариства; право на підприємницьку діяльність; підприємство; господарський договір; enterprising activities; economic subjects; economic communities; right on enterprising activities; enterprise; economic agreement