Стратегічне управління : програма нормативної навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є складові стратегічного управління організацією, методика діагностики зовнішнього та внутрішнього середовища організації, SWOT та PEST аналіз, стратегічне планування, корпоративна та функціональні стратегії, стратегічний контролінг.
Програма навчальної дисципліни “Стратегічне управління” для студентів галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» спеціальності 8.03050801 – „Фінанси і кредит”.
Keywords: стратегія; управління