Гастрономічна культура Ольги Кобилянської в художній біографії Валерії Врублевської «Шарітка з Рунгу» - Ковальчук, Надія Валентинівна; Маланій, Олена Олександрівна (My University, 2024)
Тези присвячені дослідженню гастрономічної культури української письменниці Ольги Кобилянської в художньо-біографічному романі Валерії Врублевської "Шарітка з Рунгу". Аналізується культура приготування, сервірування і споживання їжі в родині О.Кобилянської крізь призму художньої біографії письменниці
Keywords: Гастрономічна культура; Художньо-біографічний роман; Ольга Кобилянська; Валерія Врублевська