Українські гімнастки ХХ ст. – зірки світової величини - Ковальчук, Надія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
В тезах висвітлена роль українських гімнасток в популяризації та прогресу спортивної гімнастики на світовій арені.
Keywords: спортивна гімнастика; історія; українські олімпійці; спортивні заслуги українських гімнасток